Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pietermaritzburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pietermaritzburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pietermaritzburg mini-gids

Autoverhuur Pietermaritzburg
Autohuur Pietermaritzburg

Pietermaritzburg is gelegen in het zuidoostelijk deel van Zuid-Afrika en is de hoofdstad van de provincie KwaZulu-Natal. De stad heeft ca. 600.000 inwoners (2010), vaak gewoon “Maritzburg” of “PMB”.

Pietermaritzburg werd opgericht in 1838, en staat vandaag als een levendige en moderne Afrikaanse stad. Er zijn universiteiten, musea, galeries, winkels, markten, restaurants en uitgaansgelegenheden.

De stad is omringd door beboste heuvels en glooiende landschappen, en in de stad zijn weelderige vegetatie, in parken en tuinen. Een populaire toeristische attractie in Pietermaritzburg is de botanische tuin.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Tatham Art Museum Art Gallery – olieverfschilderijen, skulptuer en parel borduurwerk. De site heeft ook een indrukwekkende collectie van Britse en Franse kunstenaars uit 1800 – en 1900’s. De meest bekende is Degas, Picasso, Matisse en Renoir.

Bovendien, Natal Museum is een bezoek waard, waar door zijn tentoonstelling is de kennis van de Zuid-Afrikaanse erfgoed.

Vanuit Pietermaritzburg is een korte afstand tot de natuurgebieden en nationale parken.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Pietermaritzburg Airport, gelegen 6.3 km ten zuiden van het centrum. De luchthaven heeft binnenlandse vluchten naar Johannesburg.

Durban International Airport, gelegen 82 km ten zuiden van Pietermaritzburg, heeft meerdere bestemmingen – zowel thuis als utlan.