Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rustenburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rustenburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rustenburg mini-gids

Autoverhuur Rustenburg
Autohuur Rustenburg – Foto: © Herby Honigsperger

Rustenburg ligt aan de voet van de Magaliesberg bergketen in de North West Province en heeft ongeveer 400.000 inwoners. De stad staat bekend om zijn mijnbouw en de vele natuurgebieden en nationale parken in het gebied. Rustenburg is gelegen op het Hoogveld plateau ca. 1500 m.

Er zijn verschillende culturele en historische bezienswaardigheden in en rondom de stad, en in Rustenburg zijn oude kerken Angelican Kerk uit 1871 en Delta gereformeerde kerk uit 1898.

Rustenburg Museum is een bezoekje waard, waar bezoekers kunnen voor meer informatie over de lokale archeologie en geschiedenis te leren. Het museum is gevestigd in het stadhuis.

De grote natuurgebieden in de omgeving zijn populaire bestemmingen voor toeristen. Kgaswane Nature Reserve is gelegen op 5 mijl van het centrum en Rustenburg Madikwe National Park ligt 226 km ten noordwesten van Rustenburg. Dit park heeft de grootste concentratie van olifanten in Zuid-Afrika.

Pilanesberg Nature Reserve is gelegen op 60 km ten noorden van de stad en de vierde grootste in het land. U kunt voldoen aan een rijke fauna met leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns, buffels, giraffen en meer dan 350 verschillende vogelsoorten.

Rustenburg gastheer WK in 2010 in het Royal Bafokeng Stadion, waar 42.000 toeschouwers heeft.

De dichtsbijzijnde internationale luchthaven ligt op OR Tambo International Airport, gelegen in Johannesburg – ca. 170 km ten zuidoosten van Rustenburg.