Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Upington

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Upington zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Upington mini-gids

Autoverhuur Upington
Autohuur Upington – Foto: © Rick Walker

Upington is gelegen in het noordwestelijke deel van Zuid-Afrika, en behoort tot de Noordelijke Kaapprovincie.De stad heeft 101.000 inwoners (2008), en is als een groene oase aan de rivier de Oranje – aan de rand van de Kalahari woestijn.

Belangrijke middelen van bestaan voor het toerisme van de stad en de landbouw.

Het landschap bestaat uit vruchtbare vlakten, rode zandduinen en heuvels. Upington is een belangrijk handelscentrum voor de regio, en heeft een brede selectie van winkels, hotels en restaurants. In het centrum kunt u terecht in het museum “Kalahari Oranje Museum” – waarin cultuur en de geschiedenis vertelt.

Enigszins off-center is zowel een casino en een golfbaan.

De stad van de meest populaire toeristische attracties zijn vooral natuurreservaten en nationale parken in de buurt. Spitskop Nature Reserve is het stadscentrum ligt 14 mijl ten noorden van, en overvloedige wild met inbegrip van antilopen, gazellen, struisvogels, zebra’s en kamelen.

Augrabies Falls National Park ligt 118 km ten westen van de stad, en is het best bekend om zijn spectaculaire watervallen in de gehele 60 meter. Bovendien kan men de antilopen die leven in de bergwand hier, lynx, luipaard en talrijke vogelsoorten.

Upington Airport ligt 5 km ten noorden van de stad, en van daar vluchten naar zowel Kaapstad en Johannesburg.