Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lund

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lund mini-gids

Autoverhuur Lund
Autohuur Lund

Lund ligt in het zuiden van Zweden, en de eigendom van Skåne.De stad heeft 76.200 inwoners (2005), terwijl de hele gemeente heeft een bevolking van 109.000 (2009). Het is gelegen in de buurt van de Oresund – ongeveer 17 km ten noordoosten van Malmö, en slechts 60 km van de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Lund werd gesticht rond het jaar 990, en is een van de oudste steden van het land. Lund is het best bekend voor zijn universiteit die werd ingehuldigd in 1882 en heeft momenteel ca. 30.000 studenten.

De stad heeft een rijk cultureel leven met theaters, musea, galerieën en concertzalen. Bovendien, de stad heeft goede winkels en een bruisend nachtleven. De architectuur in de stad bestaat uit een mengsel van de oude binnenstad en moderne gebouwen.

Lund Domkyrka van de 1100 is een van de meest bezochte attracties. Andere toeristische trekpleisters in de stad zijn: de culturele geschiedenis Museum, Lund oude vrouw Sterrenwacht van 1867, Lunds Konsthall – met Zweedse en Scandinavische hedendaagse kunst, Schetsen Museum, Zoölogisch Museum, Historisch Museum – het Museum van de Kathedraal en de middeleeuwse tentoonstelling en de stad botanische tuin – met meer dan 7000 verschillende planten.

Dichtstbijzijnde vliegveld Malmö – Sturup Airport, gelegen 26 km ten zuidoosten van Lund.