Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fribourg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fribourg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fribourg mini-gids

Autoverhuur Fribourg
Autohuur Fribourg

Fribourg (Duits Freiburg im Üechtland) is gelegen in het westelijke deel van Zwitserland – halverwege tussen Genève en Zürich. De stad, die is tweetalig (Frans, Duits), is de hoofdstad van het kanton van de zelfde naam. Fribourg grunnagt was in 1157 – en heeft momenteel ca. 34.000 inwoners.

De belangrijkste attractie van Fribourg is het oude centrum van de stad, die, zoals de Altstadt in de hoofdstad Bern, heeft zijn middeleeuwse karakter behouden in een intacte stadsmuur.  Veel van de gebouwen zijn van de 1500’s. Sommige zijn ook oudere, met inbegrip van Kathedraal van St. Nicolas, die is begonnen in 1238

Anders, het Oude Stadhuis in rode zandsteen is genoemd onder de architectonische bezienswaardigheden. De oude stad heeft een idyllische ligging op een schiereiland in de rivier Sarin.

De dichtstbijzijnde internationale luchthavens zijn Aeroport Genève Cointrin (138 km ten zuidwesten van Fribourg) en Flughafen Zürich (155 km ten noordoosten van Freiburg.