Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lugano

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lugano zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lugano mini-gids

Autoverhuur Lugano
Autohuur Lugano

Lugano is gelegen in het zuiden van Zwitserland, vlakbij de grens met Italië – de Italiaans sprekende kanton Ticino.De stad – die 53.000 inwoners telt – is ook ten zuiden van de Alpen, het meer Lago di Lugano.

Lugano is een zeer populaire badplaats, die niet het minst vanwege de nabijheid van het prachtige Lago di Lugano – en de warme, zonnige zomers hier. De gemiddelde temperatuur in het water in het meer toen tussen 19 en 24 graden C, en de vele prachtige stranden – waar de hotels en restaurants dicht zijn – lijkt aantrekkelijk voor veel toeristen. Hetzelfde geldt voor de vele mogelijkheden om te varen op het meer.

Van architectonische bezienswaardigheden in de stad zelf moet vooral San Lorenzo kathedraal vanaf de jaren 1400 vermeld. En uit vele musea in Lugano zijn het Museo delle Culture in een unieke positie. Het werd in 1998 geopend in een prachtig oud herenhuis dat is gelegen in de buurt van de rand van het water.

Lugano Airport is een kleinere luchthaven aan de rand van de stad, die het verkeer heeft een internationale route – met inbegrip van naar bepaalde bestemmingen in Italië, Frankrijk, Duitsland en Engeland.