Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Uster

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Uster zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Uster mini-gids

Autoverhuur Uster
Autohuur Uster

Uster is gelegen in het Zwitserse kanton Zürich en heeft ca..31.000 inwoners (2008). Het is gelegen in de buurt van het meer Greifensee – 23 km ten oosten van (de stad) Zürich.

Uster Castle is de stad’s meest bekende herkenningspunt – welke delen van het gebouw stamt uit de jaren 1200.Het kasteel is een grote toeristische attractie, gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op Greifensee en haar omgeving.

Het kasteel werd volledig verwoest door een brand in 1492, maar werd herbouwd in de periode 1526 tot 1529.In het kasteel zijn ook een leuk restaurant.

Een andere bezienswaardigheid in Ulster is de jazz-museum “Zwitserse JazzOrama. Het museum vertelt over jazz in Zwitserland – een tentoonstelling van foto’s en voorwerpen.Er is ook een mediarom en een museumwinkel.

Ulster in 2001 Wakka ontvangen onderscheiding van de “Zwitserse Heritage Society (SHS) – voor hun ontwikkeling en het behoud van het architectonisch erfgoed van de stad.

Ondanks het feit dat Ulster is een kleine stad, vinden zij een goede selectie van winkels, hotels, pubs en restaurants.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Zürich Flughafen – gelegen 21.2 kilometers ten noordwesten van Uster.