Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cairns Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cairns Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cairns Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Cairns Luchthaven
Autohuur Cairns Luchthaven – Foto: © Adz (Adam)

Cairns Airport ligt op 7 km ten noorden van Cairns in Australië. Er zijn bussen tussen de luchthaven en Cairns. De auto verhuur bedrijven die hun diensten aanbieden zijn Hertz, Avis, Budget, Europcar, Thrifty en Redspot. Ze zijn gevestigd in de aankomsthal van de luchthaven.

3.856.418 passagiers bezochten de Cairns Airport, die in 2008 is de 7e drukste luchthaven in Australië. De luchthaven is het hoofdkwartier voor de drie luchtvaartmaatschappijen, is het Shoot Robbery Airlines, QantasLink en Jetstar. De 5 meest populaire internationale bestemmingen (2008), Tokio, Jackson, SingaporeHong Kong en Auckland.

Cairns Airport heeft een goede selectie aan bars, koffie en restaurants. Het assortiment van de winkels zijn ook goed hier kan gedeeltelijk kopen Australische ambachten en lekkernijen, sieraden en juwelen, zonnebrillen en surf-apparatuur en nog veel meer. Andere faciliteiten omvatten geldautomaten, een postkantoor, baby / familie kamer en douches. Er zijn geen hotels op de luchthaven, het dichtst bij de Comfort Inn City Sheridan.