Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Mostar

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mostar zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mostar mini-gids

Autoverhuur Mostar

Autohuur Mostar

Mostar is een stad in Bosnië-Herzegovina, dat grenst aan Montenegro , Servië en Kroatië .De stad ligt in het zuidwesten van het land deel, nabij de grens met kustvlakte van Kroatië en de Adriatische Zee. Mostar is de vijfde grootste stad van het land en de grootste in de zuidelijke regio van Herzegovina. Bevolking in de stad zijn gemeten op bijna 130 000 (2007), en de rivier Neretva stroomt door Mostar.

De meest beroemde bezienswaardigheid in Mostar Stari Most brug, die de oude brug betekent, uit het jaar 1500. De bewakers die leefde in de wachttorens aan elke kant van de brug werd genoemd mostari.Bridge, net als veel andere oude en historische gebouwen van de stad, werd vernield tijdens de burgeroorlog in 1993. In 2004 voltooide de brug herbouwd en in 2005 werd opgenomen op de UNESCO World Heritage List. Andere historische bezienswaardigheden zijn de Turkse badhuis Biscevica Huis uit 1635. Mostar is een prachtige, weelderige stad met historische bezienswaardigheden, kunst centrum en uitnodigende parken.

De luchthaven van Mostar heet International Airport en is bijna 8 km buiten de stad.

Nederlands