Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Helsingør

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Helsingør zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Helsingør mini-gids

Autoverhuur Helsingør
Autohuur Helsingør

De havenstad Helsingør ligt ten noorden van Zeeland ligt in het Hoofdstedelijk Gewest van Denemarken. De stad zelf heeft circa. 35.000 inwoners, terwijl de hele gemeente de bevolking is dat bijna het dubbele. Elsinore is gelegen op het smalste deel van de Øresund, en men kan nemen de ferry over naar Helsingborg in Scania ( Zweden ). Het traject Helsingør – Helsingborg is slechts 4 mijl, en de reis duurt ca.. 20 minuten.

Elsinore heeft vele toeristische attracties, de meest bekende is Kronborg Castle – een renaissance paleis uit 1500, dat is gelegen bij de ingang van Øresund. Kronborg Kasteel is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoed lijst en heeft 200.000 bezoekers per jaar.

Andere populaire attracties, het karmelietenklooster – best bewaard gebleven systeem van monastieke Scandinavië en St. Olai Kerk – het oudste gebouw in 1559 (waar de oudste delen van de kerk stamt uit de jaren 1200). Veel toeristen ook een bezoek aan het kunstmuseum Louisiana, Øresund Aquarium en Techniek Museum van Denemarken.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Kopenhagen, Kastrup – ca gelegen. 50 km ten zuiden van Elsinore centrum.