Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Skanderborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Skanderborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Skanderborg mini-gids

Autoverhuur Skanderborg

Autohuur Skanderborg

Skanderborg (14.000 inwoners in 2009) is een klein, vriendelijk stadje met een prachtige locatie dicht bij Skanderborg Sø in Østjylland in de Denemarken .Bestuurlijk behoort het tot Midden-Jutland. Het landschap rond de stad is heuvelachtig, en in de buurt zijn er twee van de hoogste berg van Denemarken “: Ejer Bavnehøj (170 m) en Yding Skovhøj (172 m).

De stad ontving haar handelspartners rechten in 1582, en had zich gevormd rond de oude Skanderborg Kasteel uit de 1100S. Het grootste deel van het kasteel is nu verdwenen, maar het behouden van de home Skanderborg Slotkapel, die met zijn ronde toren is de belangrijkste enkele attractie.

Anders, de stad is misschien het best bekend voor Skanderborg Festival – of “mooiste Festival van Denemarken”, zoals dat heet. Het is elke zomer gehouden sinds 1979, en behoort tot de meest populaire volksmuziek festivals.

Silkeborg bijna op gelijke afstand van drie van Jyllands grote luchthavens (circa 65 tot 70 km): Aarhus Airport , de luchthaven van Billund en Karup Airport .

Nederlands