Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jersey Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jersey Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jersey Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Jersey Luchthaven
Autohuur Jersey Luchthaven

Jersey Airport (JER) in de wijk Saint Peter 7.4 km ten noordwesten van de hoofdstad St Helier op Jersey. Populaire bekend als de Gateway Airport naar de Kanaaleilanden. Buslijn 15 rijdt continu tussen de luchthaven en St Helier. Europcar en Hertz autoverhuur bieden.

Airport werd gebouwd in 1937. In 2008 1.625.660 passagiers gebruik van de luchthaven van Jersey. De meeste bestemmingen zijn van Jersey naar steden in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, zoals LondenManchester en Glasgow. 10 verschillende luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Jersey Airport, waaronder British Airways, easyJet en Flybe.

In de zomer van 2009 opende een geheel nieuwe belasting, wanneer, in aanvulling op de traditionele tax-free goederen kan kopen ook een goede selectie van lokale producten. Jersey Airport biedt gratis toegang tot internet. Er zijn drie cafe en een eetgelegenheid bij vertrek en een plaats om te eten in de aankomsthal. Er zijn verschillende hotels in de buurt van de luchthaven