Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rauma

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rauma zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rauma mini-gids

Autoverhuur Rauma
Autohuur Rauma

Rauma (Zweeds: Rauma) is gelegen aan de westkust in het zuidelijke deel van Finland – tussen Pori (Zweeds: Björn Borg) en Turku (Zweeds: ABO).De stad behoort tot het landschap en heeft ca. Satakunta. 40.000 inwoners (2010). Rauma – dat is een oude maritieme – was de status van stad in 1442, maar reeds in de jaren 1300 was er hier een Franciscaner klooster en een katholieke kerk.

De oude stad (Vanha Rauma / Oude Rauma) heeft wortels teruggaan tot de middeleeuwen en bestaat uit een goed bewaard gebleven en uniforme houten gebouwen.De wijk is Rauma belangrijkste attractie – en er is op de UNESCO World Heritage List sinds 1991.

Rauma is bekend om zijn vele muziekfestivals – de meesten van hen nemen plaats in de zomer. Een van de meest bekende is Rauman Festivo (klassieke muziek), Rauma Zomer Jazz, Blues en Rauma RMJ Festival (rock). Vermeld moet ook Blue Sea Film Festival Film Festival.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Pori (Pori) Airport, ca.. 50 km ten noorden van Rauma (er zijn verbindingen naar de vlucht van Helsinki ) en Turku (ABO) International Airport, ongeveer. 90 km ten zuiden van Rauma