Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Pescara

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pescara zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pescara mini-gids

Autoverhuur Pescara

Autohuur Pescara

Pescara is een stad ten oosten van Rome .Het is gelegen aan de rivier de Pescara verstrijken van de Adriatische Zee. Pescara is de grootste stad in de Abruzzo regio, met zijn 122.000 inwoners. Pescara veerdiensten naar verschillende steden rond de Adriatische Zee in Kroatië Split en Hvar.De stad is ook het knooppunt voor het spoor Bologna – Bari – Brindisi .

Pescara kathedraal, San Cetteo uit de 100-eeuwse schilderijen van Franciscus van Assisi. Hier is Gabriele d’Annunzio moeder begraven. Pescara heeft Dedalo Centrum voor Hedendaagse Kunst, die tentoonstellingen en workshops organiseert jumper. De stad heeft 20 km lange stranden, waar bezoekers kunnen een bezoek aan een van de vele restaurants en genieten van een pizza of Italiaanse koffie. In juli heeft de Pescara centrum voor theater, televisie en literatuur, en een internationaal jazzfestival. In mei houdt de gemeente een Madonna Stel Dolori het festival, en de laatste zondag van juli de gemeente een partij gastheren ter ere van de apostel St. Andrea.

Abruzzo luchthaven ligt op vier kilometer uit de Pescara.

Nederlands