Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Harstad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Harstad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Harstad mini-gids

Harstad
Autohuur Harstad

De kuststad Harstad is gelegen in de provincie Troms in het noorden van Noorwegen, en heeft 23.300 inwoners (2010).Het is gelegen op het grootste eiland – Hinnøya – naar Vågsfjord. Het eiland is verbonden met het vasteland via Tjeldsundbrua.

Harstad heeft een rijk cultureel leven, en is ook een belangrijk kruispunt. Snelle route die het verkeer tussen Bergen en Kirkenes veerboten aankomen dagelijkse Harstad, zowel in het noorden en zuiden.

Toeristische attracties in Harstad is in de eerste plaats, de aard van het prachtige Noord-Noorse kustlandschap. De stad ligt ook boven de poolcirkel, en men kan dan ook bij helder weer aan de middernachtzon in de zomer en het noorderlicht in de winter ervaren.

Andere bezienswaardigheden zijn Harstad Trond Arne District Museum – een tentoonstelling van de lokale geschiedenis van de regio Harstad, Harstad Kerk uit 1958, Trondenes Kerk uit de jaren 1200, Adolf Canon – ’s werelds grootste kanon op het land, gebouwd in de 2 De Tweede Wereldoorlog, en het zeilschip “Anna Rogde” – gebouwd in 1867-1868. Dit is waarschijnlijk ’s werelds oudste zeilschoener.

6 km ten noorden van Harstad centrum “Røkenes Farm Guesthouse” uit de jaren 1750. De plaats is een populaire toeristische attractie, gelegen in een prachtige omgeving. Er zijn verschillende mooie oude gebouwen, kunst galerie, restaurant / cafe, en een golfbaan.

Harstad is gastheer voor de jaarlijkse culturele manifestatie “Festival van Noord-Noorwegen,” en vindt plaats in juni. Festival duurt een week, met concerten, tentoonstellingen, theater, enz.

Harstad / Narvik Airport is ca. 45 km ten zuiden van het centrum.