Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sandnessjøen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sandnessjøen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sandnessjøen mini-gids

Sandnessjøen
Autohuur Sandnessjøen

Sandnessjøen is een stad en administratief centrum in Alstahaug gemeente, gelegen in het noorden van Noorwegen. De stad heeft 5700 inwoners (2009) en behoort tot de regio Helgeland en landschap.

Sandnessjøen gelegen op het eiland Alsten, gelegen aan de monding van Vefsnfjord. De stad is een hub en de handel midden van de buitenste Helgeland, en in de haven aangedaan Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ).Vanaf de haven zijn er veerverbindingen naar, onder andere, Bodø.

Sandnessjøen brug naar het vasteland via het 1100-meter Helgeland Bridge.

Een weinig ten zuiden van de stad bergketen “zeven zusters”, die al een mijlpaal voor de regio sinds mensenheugenis. De hoogste piek is Botnakrona, die 1.072 m. maatregelen “De zeven zusters ‘is een populaire toeristische attractie die geschikt is voor wandelen. Er is een bewegwijzerde route tot elke staat.

Andere bezienswaardigheden in de omgeving is Petter Dass museum, ligt net buiten het centrum van de stad Sandnessjøen, op de vreedzame Alstahaug werf, die is een populair recreatiegebied.

Het museum is gewijd aan de dichter priester Petter Dass (1646 – 1707), en hier is de oude pastorie uit 1700, met tentoonstellingen, evenals de relatief nieuwe museumgebouw (vanaf 2007) met de tentoonstellingshal, museumwinkel en een cafe.

Naaste buur is Alstahaug kerk, gebouwd in de jaren na 1200 in speksteen.

Sandnessjøen Airport – Stokka ligt 11 km ten zuidwesten van het centrum.