Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Svolvær

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Svolvær zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Svolvær mini-gids

Svolvær
Autohuur Svolvær

De Noorse stad Svolvaer is Vågan gemeente in de provincie Nordland in Noorwegen, en heeft 4200 inwoners (2009).Lofoten is gelegen aan de zuidzijde van Austvågøya op de Lofoten, en het eiland is verbonden met het vasteland via de bruggen.

grootste vissershaven Svolvaer Lofoten en de meeste dorpen is belangrijk commercieel centrum in de regio. De stad heeft de haven dagelijkse aankomsten van de Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ) en de veerboot naar Bodø en Nordland.

 

De stad is landmark “Svolvaer Geit ‘- een 40 meter hoge rots met twee geiten horens” geplaatst. Dit is gelegen op de berghelling boven het centrum van de stad en is ook de bekende rock-Noord de meest klimmen.

 

Andere toeristische attracties in de stad zijn Svolvaer Kerk uit 1934, de Noord-Noorse kunstenaar Centre – een tentoonstelling van hedendaagse beeldende kunst en kunstnijverheid, Gallery Dagfinn Bakke – en de Lofoten War Memorial Museum – met een focus op Noord-Noorwegen en de Lofoten tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog, waar u kunt de tentoonstelling van uniformen zien, artefacten en foto’s.

 

Bovendien, de “Magic Ice” een grote attractie in de stad. Dit is ’s werelds enige isgalleri met bar – waar u kunt zien iskunstverk alsmede sculpturen en installaties gemaakt van ijs. De plaats heeft een speciale sfeer, en ligt direct aan de kade in Svolvaer.

De stad heeft ook prachtige landschappen, en men kan de middernachtzon in de zomer ervaring evenals de speciale Noorderlicht in de winter.

De regionale luchthaven Airport Svolvaer – Helle, ligt 6 km ten oosten van het centrum.