Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Timisoara

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Timisoara zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Timisoara mini-gids

Autoverhuur Timisoara
Autohuur Timisoara

Timisoara heeft een centrale locatie in Roemenië en is gelegen nabij de grens met Servië en Hongarije naar het westen.De stad behoort tot de regio Banat en is de hoofdstad van de provincie Timis. Dit is de grootste stad in het westelijke deel van Roemenië en de bevolking werden gemeten over de 310 000 in 2009. Er is een regeling er sinds de Romeinse tijd, maar Timisoara werd voor het eerst genoemd in bronnen uit 1212.

Timisoara is geregeerd door veel landen door de geschiedenis heen, waaronder Turken, Oostenrijkers en de Serviërs, en hebben allemaal hun stempel drukten op architectuur. De rooms-katholieke kathedraal uit 1700 is een goed voorbeeld van de Oostenrijkse architectuur. Barok paleis, ook uit 1700, herbergt het Art Museum Museum voor Schone Kunsten, terwijl de Banat Museum is gevestigd in een kasteel uit de 1300’s. In 1884 Timisoara was de eerste stad in Europa en de andere in de wereld na New York om verlichting te voeren elektrische straat.

Traian Vuia International Airport is de tweede drukste luchthaven in het land en ligt ca. 10 km van Timisoara.