Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Torremolinos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Torremolinos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Torremolinos mini-gids

Autoverhuur Torremolinos
Autohuur Torremolinos

Torremolinos is gelegen aan de populaire Costa del Sol in het zuiden van Spanje, grenzend aan de Middellandse Zee.De stad behoort tot de provincie Malaga, en het is over. 15 km naar de provinciale hoofdstad, Malaga.Grens naar Portugal ligt ongeveer 350 km ten westen van de kustplaats, terwijl de hoofdstad Madrid ligt op ca.. 550 km ten noorden.Bevolking in Torremolinos in 2006 was iets meer dan 000 in 1950

Torremolinos is vooral een badplaats en was een van de eerste sites in zijn soort aan de Costa del Sol. Heel veel toeristen liever even, want er zijn lange stranden, palmbomen en groene zee van mogelijkheden voor watersport in Torremolinos en Malaga is een stad met uitstekende mogelijkheden om te winkelen. De grootste attractie in Torremolinos Aqualand is waar sprake is van 100 meter hoge kliffen kunt springen, raften in het zwembad, een waterpark voor kinderen en vele verschillende en soms beangstigend dia’s.

De officiële naam van de luchthaven van Málaga, Pablo Ruiz Picasso Airport en de luchthaven is ongeveer 7 mijl ten noorden van Torremolinos.