Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Side

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Side zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Side mini-gids

Autoverhuur Side
Autohuur Side

Side behoort tot de provincie Antalya en is gelegen aan de zuidwestkust van Turkije. Het is gelegen op een klein schiereiland dat is 1 km lang en 400 meter breed en wordt begrensd door de Middellandse Zee. De locatie is uitstekend tussen de twee populaire badplaatsen Antalya en Alanya, die is ongeveer 70 km van elke stad.Side was een Griekse stad in de oudheid en vandaag is de bevolking van circa 15.000 (2005).

In de jaren 1980, groeide Pagina uit een vissersdorp met een mooie toeristische stadje. Hier zijn de grote palmbomen omzoomde stranden, restaurants en bars langs de kust en mogelijkheden voor activiteiten, zoals waterskiën, varen, vissen en duiken. Manavagat is een berg, waar het populair is om te gaan op rijdt en in de rivier, die eindigt met de waterval Manavagat Waterfalls, er zijn goede mogelijkheden voor rafting. Er zijn vele historische bezienswaardigheden in de omgeving, met inbegrip van een Romeinse stadspoort, en een openbaar toilet, die het Romeinse museum is gevestigd.

Het is ca. 70 km naar de luchthaven van Antalya.