Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur George Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in George Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

George Luchthaven mini-gids

Autoverhuur George Luchthaven
Autohuur George Luchthaven

George Airport (GRJ) ligt op 15 km ten zuidwesten van de stad George. Er is een shuttle bus die rijdt tussen de luchthaven en George. De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven zijn Avis, Budget, Europcar, Imperal, Hertz, Thrifty en Tempest.

In 2007 bezochten ongeveer 300 000 passagiers de luchthaven, betekent het een stijging van 50 procent in 3 jaar.De reden hiervoor is dat George Airport is de toegangspoort tot de populaire Garden Route in Zuid-Afrika. Het heeft de award van dit jaar vijf maal de luchthaven na de gunning werd door South African Airways in 1987/88. Het wordt geserveerd door vier verschillende luchtvaartmaatschappijen, alle naar Johannesburg als Airling ook vliegen naar Kaapstad en Durban.

George Airport is een kleine selectie van restaurants en cafe’s en enkele winkels. Andere faciliteiten zijn geldautomaten en conferentiecentrum. Er zijn geen hotels op de luchthaven.