Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ladysmith

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ladysmith zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ladysmith mini-gids

Autoverhuur Ladysmith
Autohuur Ladysmith

Ladysmith is gelegen in Zuid-Afrika’s oostelijke provincie KwaZulu-Natal, en heeft 230.000 inwoners.De stad ligt aan de rivier de binnenvaart Cuts rivier en de uitlopers van de Drakensbergen. Ladysmith ligt 230 km ten noordwesten van Durban en 353 km ten zuidoosten van Johannesburg.

Lady Smith is een belangrijk commercieel centrum en toegangspoort tot de Drakensbergen. Een van de meest bezochte toeristische attracties in de stad is Soofi Moskee in de late 1800’s met zijn bemerkelsesverdighe architectuur.

Een andere bezienswaardigheid in Ladysmith’s Siege Museum – oorspronkelijk gebouwd als stadhuis in 1884, maar werd verwoest tijdens de Anglo-Boerenoorlog (1899-1902).Oorlog, ook bekend als “de tweede bevrijding oorlog” vond plaats tussen Groot-Brittannië en   Boer republieken Transvaal en Oranje Vrijstaat.Het museum toont artefacten, documenten, uniformen en wapens uit die oorlog. In de stad zijn er ook verschillende monumenten en gedenktekens van de Anglo-Boerenoorlog.

Een uur rijden van Ladysmith is het Royal Natal National Park, dat enkele van de meest spectaculaire landschappen in Afrika heeft. Daar is ook ’s werelds op een na hoogste watervallen, Tugela Falls – en dat is een belangrijke toeristische attractie.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Durban International Airport, gelegen ca. 2,5 uur rijden van Ladysmith.