Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hirtshals

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hirtshals zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hirtshals mini-gids

Autoverhuur Hirtshals
Autohuur Hirtshals

Het kleine stadje Hirtshals, met zijn 6.310 inwoners (2009), gelegen ten noorden van Vendsyssel – met name in Hjørring gemeente in Noord-Jutland. Het is een relatief jonge stad, die in de eerste helft van de jaren 1900 ontstond rond een nieuw te bouwen visserij en de haven. Het is nog steeds de eerste plaats als de visserij en de ferjeby Hirtshals bekend is.

De belangrijkste toeristische attractie is het Oceanarium Nordsøen (voorheen Nordsømuseet) – Noord-grootste aquarium van Europa. Er zijn tussen 2000 en 3000 binnenlandse en exotische vissen, die kunnen stoeien in een totaal van 4,5 miljoen liter water. Daarnaast kunnen bezoekers de ervaring van de dagelijkse gevoed zeehonden en speelgoed in een aparte selarium.

De grote veerboten lopen dagelijks tussen Hirtshals en het Zuid-Noorse steden Kristiansand en Larvik (meer ervaring ongeveer 3,5 uur).In de zomer zijn er ook de boot naar Kristiansand (2t. 15 min.). Ook tussen Hirtshals en de West-Noorse steden Stavanger en Bergen is een veerverbinding.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Aalborg Airport, ca.. 60 km ten zuiden van Hirtshals