Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Stralsund

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stralsund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stralsund mini-gids

Autoverhuur Stralsund

Autohuur Stralsund

Stralsund ligt in het noordoosten van Duitsland – in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern – en is een havenstad aan de Baltische Zee, ca.60.000 inwoners (2008).Strelasund Straat scheidt het eiland Rügen Stralsund, de stad heeft een brug verbinding met behulp van de historische forteiland Dänholm.

Stralsund wordt vaak “Gateway to Rügen” – en velen hier een reis combineren met een bezoek aan Sassnitz, waarvan bekend is om te zwemmen en kurby noordoosten van Rügen (52 km van Stralsund). Vanaf hier zijn er ook veerboten naar Bornholm, Trelleborg in Zweden , Klaipeda in Litouwen en St. Petersburg in Rusland .

De gehele oude stad Stralsund (met wortels teruggaan tot de Hanze periode van 1200 – en 1300-nummer) is op de UNESCO World Heritage List. Hier zijn alle 570 goed bewaarde middeleeuwse gebouwen – en van deze de volgende zijn de meest bekende: Nikolaikirche (1276), Marienkirche (1298), Jakobikirche (1303), Stralsund Rathaus (stadhuis uit de jaren 1200), Katharinenkloster (beursgenoteerde ca. 1250 – Home vandaag een cultuurhistorie) en Johanniskloster (vermeld 1254 – vandaag Stralsund Stadsarchief). Vermeld moet ook de Zweedse regering het paleis van rond 1730.In de periode 1648-1815 was het feit Rügen Stralsund en in het Zweeds bezit, als onderdeel van de Zweedse Vorpommern.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Rostock-Laage Airport, gelegen ca. 100 km ten zuidwesten van Stralsund.

Nederlands