Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Szeged

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Szeged zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Szeged mini-gids

Autoverhuur Szeged
Autohuur Szeged

Szeged (Servisch: Segedin, Roemeens: Seghedin) ligt in het zuidoostelijk deel van Hongarije – slechts 15 mijl ten noorden van de grens met Servië, 20 km ten noordwesten van de grens met Roemenië. De stad heeft ca. 165.000 inwoners, is het land de vierde grootste stad. Het is tevens het bestuurlijk centrum van het district Csongréd.

Szeged heeft een mooie ligging aan de samenvloeiing van de Tisza en Maro stroomt samen, en het is vaak genaamd “Sunshine City” vanwege de vele zonnige dagen kun je hier zien. Szeged geschiedenis strekt zich ver terug in de Middeleeuwen, en wordt het eerst genoemd door zijn huidige naam in 1183.

Onder de vele attracties is de prachtige Szechenyi-plein in de stad met groene gebieden en fonteinen – en de grote zaal in de Art Nouveau stijl. Ook Domplassen (Cathedral Square) is een populaire ontmoetingsplek. Hier is de indrukwekkende Votivkirche – een basiliek met verscheidene torens en rijke decoraties – evenals de stad Pantheon, waar 90 van de beroemde Hongaren zijn begraven. Domplassen doet denken aan het beroemde San Marcoplein in Venetië, en speelt elke zomer een groot theater in de vrije natuur hier.

Een van de meest bekende culturele Szeged de cijfers van de auteur Ferenc Mora (1879-1934), was ook al vele jaren directeur van de gecombineerde bibliotheek van de stad en het museum. Zo staat het in de dagen Mora Ferenc Muzeum, en heeft sinds 1899 leefde in de trendy “Volkscultuur Palace”, een monumentaal pand in de oude stijl.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is het vliegveld Ferihegy ( Boedapest en het land de belangrijkste luchthaven).Het ligt op 170 km ten noordwesten van Szegy