Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Narvik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Narvik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Narvik mini-gids

Narvik
Autohuur Narvik

De noord-Noorse gemeente ligt Ofotfjord Narvik in Noord-Noorwegen – en is het regionale centrum in de wijk Ofoten. De gemeente grenst aan Zweden in het oosten en zuiden.

De stad heeft 18.400 inwoners Narvik (2010), en is van de provincie derde grootste. Zij heeft sinds 1920 zijn de belangrijkste haven voor de export van ijzererts, en is nog steeds een belangrijke maritieme stad.

Narvik heeft een aantal toeristische attracties – waaronder het War Memorial Museum, gelegen op het plein (met de tentoonstelling van voorwerpen, foto’s etc. van de 2e Wereldoorlog). De stad heeft ook verschillende oorlogskerkhoven en monumenten – met inbegrip van Narvik nieuwe begraafplaats met monument voor de Noorse, Franse, Engels, Pools en Duitse soldaten die sneuvelden tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog.

Andere bezienswaardigheden in de stad is Narvik Kerk in 1925, Park De omgeving Burn Holtet met de 4000 jaar oude rotstekeningen, Narvik berg via de kabel pad dat bezoekers neemt de berg Lift Restaurant 656 meter in 7 minuten – waar u een panoramisch uitzicht over de stad en de fjord en Ofoten Museum (te komen met een groter cultureel-historische tentoonstelling).

In de winter is de stad een groot ski-heuvel met Fagerensfjellet heeft, en in het centrum van Narvik, is er goed winkelen in boetieks en warenhuizen.

nationale berg van Noorwegen – Stetind (1392 m) – gelegen op slechts een paar miljoen van Narvik in Tysfjord gemeente, en is een belangrijke toeristische attractie.

 

Narvik Airport – Framnes ligt op 2 km buiten de stad en heeft vluchten naar Bodø en Andenes.

De grotere luchthaven Harstad / Narvik Airport – Glasgow, gelegen 76 km ten westen van Narvik.