Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sortland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sortland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sortland mini-gids

Sortland
Autohuur Sortland

De Noorse stad heeft 4.600 inwoners Sortland (2008), en is adminstrasjonssenter in Sortland gemeente. Het is gelegen in de provincie Nordland, en behoort tot de regio en øydistriket Vesterålen. Sortland is verbonden met het vasteland via Sortland Bridge.

Sortland is een verkeers-en snelweg 82 naar het noorden naar Andenes. Bovendien, een haven in de Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ) Sortland haven per dag.

De stad staat bekend als ‘de blauwe stad van de Straat “- sinds gebouwen van de stad in verband met een project werden geschilderd in verschillende tinten blauw.

Vesterålen toenemende toeristisch verkeer, en het prachtige landschap, de middernachtzon in de zomer en donkere tijden van natuurverschijnsel noorderlicht hiertoe bijdragen. De wijk biedt ook activiteiten, zoals walvissen kijken, kajakken op zee, bergen en strand wandelingen, enz.

Van de toeristische aantrekkingskracht van de stad, dergelijke acties Sortland Museum, waar exposities op diverse locaties in de stad –   gericht op de geschiedenis en culturele landschap Sortland kerk uit 1901.De stad van de jaarlijkse jazzfestival weekend is een populair evenement in september.

12 km buiten het centrum Lihallen Cultuur Farm (Sigerfjord), die een kunstgalerie en een cafe – waar het ook een prachtig uitzicht op bergen en fjorden heeft.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Stokmarknes Airport – Skagen, gelegen 21.5 km ten zuidwesten van Sortland.