Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ancona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ancona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ancona mini-gids

Autoverhuur Ancona
Autohuur Ancona

Ancona is een stad in Midden-Italië in de regio Marche aan de Adriatische Zee. De havenstad heeft een bevolking van 100.000. Er is veerdiensten naar Kroatisch   ZadarSplit, Hvar, Bari, Rijeka en Dubrovnik, en Griekenland en Montenegro.

Triumfbue Trajanus uit het jaar 115 AD Kr. is in Ancona. Het is gemaakt van marmer. Dit is ook de kathedraal van San Ciriaco in 1000 is gebouwd op de ruïnes van een tempel van Venus. Ancona kathedraal staat op een heuvel, Guasco, met uitzicht op de haven en een adembenemend uitzicht van Ancona en Adriaterkysten. Het is de vorm van een boot die op zijn kop staat, en heeft een 12-zijdige koepel. In de haven van Ancona is een monument gebouwd door Benito Mussolini. In Monte Conero dat dicht is, is er een kustlijn met vele stranden en resorts die Portonovo en Sirolo Santa Maria di Badia.

Aeroporto di Ancona Falconara is 4 kilometer buiten het centrum van Ancona.